Despre clinica

Facem lumea un loc al zâmbetelor frumoase!

dentalviv-HP12Dental­Vivclinique și­-a deschis pentru prima oară ușile în anul 2000 iar de atunci lucrăm din greu să facem lumea un loc al zâmbetelor frumoase. Am început modest, cu doi medici stomatologi iar acum o întreagă echipă specializată te așteaptă cu brațele deschise!

La clinica stomatologica Dental­Vivclinique ești mereu întâmpinat de un colectiv profesionist și prietenos care poate acoperi toate ramurile stomatologiei. Specialiștii Dental-VivClinique sunt pregătiți în România, Europa și Statele Unite si au o experiență acumulata de-a lungul anilor. Ne dorim să fim aproape de voi și să vă oferim o experientă confortabilă, relaxantă și de cea mai bună calitate.

dentalviv-HP11Clinica Dental-Vivclinique este dotata cu aparatură performantă de ultimă generație care permite efectuarea de investigații și intervenții stomatologice în cele mai moderne condiții.

Prețuim sănătatea pacienților noștri ­ toate procedurile Dental-Vivclinique începând de la implanturi dentare până la detartraj ­ sunt realizate în condiții de maximă igienă și siguranță absolută, standardizata si certificata. Știm cât de important este timpul dumneavoastra și de aceea respectăm mereu orele programărilor.

Vă așteptăm cu drag la clinica noastra din Strada Ciprian Porumbescu 7, București,
Sector 1. Pentru programări și informații suplimentare, contactati-ne.